sedang dalam mood EXAM -,-

wish me luck in my SPM , thankyou :)
maaf ,
BLOG INI SEDANG DIBAIKI .
sekian :)
Jika benar anda kasih dan cintakan kekasih anda :

* bawalah dia ke jalan Allah

* nasihatilah dia

* perbetulkan kesilapannya

* jagalah dia dengan baik

* kasihanilah dia

* lindungilah dia

* berikanlah sayang kepadanya

* hargailah dia

* ucapkanlah terima kasih atas kelebihannya

* bersabar dengan kerenahnya

* terima dan cintailah kekurangannya

* jadi yang terbaik dah redhalah padanya

#moga dia menunggumu di SYURGA sebagai BIDADARIMU.. aminn :))

GREAT , i loikee !


aku nak story pasal semalam - 19 Ogos bersamaan dengan 19 Ramadhan.

okay , aku dengan rakan2 yang len pegi berbuka puase same2.
really GOJESS okay. kami smue dressup baju melayu gn baju kurung.
haha. tak sabar nak raye dah kot :P
dan pekara "peliks" berlaku apabila aku pakai hijabb.
and before pegi uma gemokk .
untukk berkumpul okay.
situation kat uma before pegi , aku masok bilik mama ,
dengan lengkap berbaju kurung coklat,
mase tu dah pukul 6.10 pm dah ,
then masok2 je, mama pandang aku tanpe kelip mate dy.
then aku tengok mama and cakap ,
"apesal mama buad muke pelik nie ? macam tak pernah tgk orang je ? " ,
then mama balas ,
"aik , selalu pakai jeans gn shirt je, arini siap pakai baju kurung bagai ? ".
aku pon cakap la,
"biase lahh , nak pegi berbuke, skali skale pakai baju kurung , mama jangan la buad muke pelik pulak , haih =='' and seperti biase pitihh dah berkurang , tanak tambah kee ? haha " .
then aku pon salam mama and tunggu epy kat lua.
dy ditugaskan mengambil awek mber2 dy kat uma. haha,
kesian je. naseb baek dy tak kesa :)
tengss epy , sebab amek mak datin mak datin nie, haha :D
then pegi amek denna kat venice and pegi uma gemok teros.
sampai je kat sane , tgk tok sidang kecik , sani gn gemok dah tunggu. haha,
epy pon cakap , "okay datin2 , sekarang dah sampai, sila lah :) " ,
then aku pandang denna and cakap kat epy ,
"tolong bukak pintu skali ye ? hahaha ". gelak teros kami,
then gemokk pon datang kat aku n jemput mak datin sorang nie keluar.
ahaha. cehh , ingat yang len dah sampai,
takpee, kiteowg tunggu, then beberapa minit lepas tu anje pon datang ,
then paan gn awek dy ,
then kecik, awek dy n mber awek dy , then bob , sys hawa , zety and ilma pon sampai.
memey gn sys intan datang lewat sikit .
kami pon menuju ke AZMIE TOMYAM , JALAN TELOK MUROH , LUMUT, PERAK.
sampai2 je makanan smue dah terhidang. haha :D
ehh , tertinggal plak story niehh , mase tunggu yang len2 datang ,
aku , gemok gn adek dy lepak kat beranda uma dy.
then aku pon nampak kete ayah masok perkarangan uma ,
tibe2 ibu bukak pintu.
haha, yang aku dah segan2 dah salam ibu.
yang si budak kecik sorg tu plak dok bising2 cakap "ibu , ni menantu ibu! "
haha, lawak jee. haish , segan duhh aku ==''
ibu pon dok senyum2 kat gemokk. haha :D
dah2 , abes part yang tu :)
sambung balek, lepas je berbuke, kami pon lepak la kat tempat biase.
cer teke kat ne ?
MARINA ISLAND la. haha :D
then kami lepak cakok and balek uma.
ade kesah disebaik lepak kat cakok tu, malas la nak story.
haha, sekarang aku malas nak taip panjang2 ,
bawahh nie ade gambar.
so tengokk la :P












p/s : 19th August 2011 ; A GREAT day and GREAT time wif them. anje, sani , bob , burn , udin , paan , memey , sys hawa , zety , ilma , denna , sys intan , sys ayie , epy , kecik , sys myra , sys balqis and lil kid paishh , hihi ♥♥